Facts

tevreden klant KT3 tandartsen Zaandam

Review van een nieuw concept: de Inman Aligner

Een tevreden klant verteld over zijn ervaring met de Inman Aligner: een op maat gemaakte beugel.

KT3 tandartsen Zaandam wat klanten zeggen

Uitslag patiëntenenquête

Gedurende de maanden oktober en november 2017 hebben wij een enquête uitgevoerd onder de patiënten om te kijken wat u van KT3 vindt. Wat zijn de goede kanten van de praktijk en wat kan er verbeterd worden? Onderstaand een overzicht van de gegeven cijfers:

Samenvatting Score
Bereikbaarheid praktijk 8.6
Afspraken maken 8.8
De praktijk 8.1
De zorgverlening door de (preventie)assistent 9.0
De behandeling door de tandarts 8.9
Rekeningen en betalingen 8.6
Net Promotor Score 8.9

Ondanks bovenstaande cijfers zijn er ook enkele zeer belangrijke verbeterpunten naar voren gekomen die wij meenemen en ook gaan verbeteren. Dank daarvoor!
Mochten er nog punten bij u naar boven komen, schroom niet en laat het ons weten.
Met vriendelijke groet,
Team van KT3

Een virtuele rondleiding door de KT3 praktijk

Google heeft een nieuwe applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om nu via Google ook binnen gebouwen te kijken. Google Streetview kent u ongetwijfeld al en deze applicatie gaat dus letterlijk een stap verder. KT3 maakt inmiddels ook gebruik van deze applicatie. U stapt nu 'virtueel' bij ons binnen. Dit houdt in dat u vanachter uw computer, uw smartphone of tablet door onze praktijk kunt ‘lopen’. Zo kunt u alle behandelkamers bekijken of de balie of sterilisatieruimte. Klik op de pijltjes om door de praktijk te lopen. Sleep de afbeelding op rond te kijken.KT3 tandartsen Zaandam wat klanten zeggen

Resultaten Klanten Enquete 2016

Roozeboom consulting heeft bij KT3 een Patiënten Enquête uitgevoerd. Wij delen graag het resultaat met u.
De samenvatting is van juni 2016. Bij de enquete deden 55 respondenten mee. Tandartspraktijken die op alle vragen een 8 of hoger scoren presteren volgens Roozeboom excellent.

Samenvatting Score
Bereikbaarheid van de praktijk 8.4
Afspraken maken 8.5
De praktijk 8.0
De zorgverlening door de (preventie)assistent 8.7
De behandeling door de tandarts 8.5
Rekeningen en betalingen 8.2

Gemiddeld cijfer voor de praktijk

8.4

Net Promotor Score 8.6

Peter Klemann in het Nederlands tandartsenblad

Peter geeft een reactie op de stelling "Wetenschap en industrie kunnen niet genoeg samenwerken". Het Nederlands tandartsenblad (Nt) wordt uitgegeven door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Lees de reactie van Peter uit het Nt
KT3-tandartsen-damloop

Dam tot Damloop 2015

Teamfoto van de KT3 hardlopers van de Dam tot Damloop 2015.

KT3 steunt Dental Community for Humanity in Nepal

Zoals u weet zijn veel mensen in Nepal getroffen als gevolg van de recente aardbeving. Veel internationale organisaties helpen de slachtoffers van deze aardbeving. Professionals in de tandheelkunde staan de handen ineen om kinderen die slachtoffer zijn geworden te ondersteunen. Dental Community for Humanity houdt zich bezig met het werven van fondsen en het zoeken van steun bij tandheelkundige gemeenschappen over de hele wereld. Ze werken met lokale vrijwillige organisaties om de lokale bevolking rechtstreeks steunen. Het gedoneerde geld gaat 100% naar de behoeftige mensen. KT3 tandartsen Zaandam sponsort het 'Sponsor a Smile' project van deze organisatie.

Safe Passage

Ook dit jaar ondersteunen wij Camino Seguro -in het engels Safe Passage- is een project dat de kinderen die op de vuilnisbelt van Guatemala Stad leven en wonen, betere toekomstkansen wil bieden. Camino Seguro helpt deze kinderen de vicieuze cirkel van armoede, verwaarlozing, drugsgebruik en criminaliteit te doorbreken door middel van scholing. KT3 draagt al jaren bij aan dit project.