Onze specialisaties

Heeft u een pijnklacht?

Indien u een pijnklacht in uw mond ervaart, kunt u telefonisch 075-6164677 of per e-mail contact opnemen met de praktijk en gaan wij ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen, ook indien u (nog) geen patiënt bent bij KT3 tandartsenpraktijk Zaandam.


Cosmetische tandheelkunde

Met ons speciale computerprogramma zijn we in staat u een beeld te geven van de verbeteringen die in uw mond mogelijk gewenst zijn. Een foto van voor en na krijgt u mee, nog voordat de behandeling heeft plaats gevonden!

Bleken

Bleken is tegenwoordig een hot item. Wij garanderen u de beste resultaten bij het bleken van uw gebit. De mogelijk noodzakelijke cosmetische vervolg behandelingen kunnen bij ons in de praktijk worden uitgevoerd. Het is wellicht voor u verleidelijk om zelf te gaan bleken, maar wij zijn hier geen voorstander van. Aanbiedingen op bijvoorbeeld internet zijn gebaseerd op alleen het in de praktijk bleken. Uit studies blijkt dat de combinatie van in de praktijk en thuis bleken de beste en meest langdurige resultaten geeft. Dit houdt in dat in de praktijk met een speciale laser wordt gebleekt en voor de vervolgbehandeling individuele lepels gemaakt worden. Door de intensievere behandeling liggen de kosten op een hoger niveau.

Implantologie

Hieronder verstaand we tandimplantaten.

Parodontologie

Parodontologie is een differentiatie binnen de tandheelkunde die zich richt op de steunweefsels van de tanden en kiezen bijvoorbeeld het kaakbot en het tandvlees.

Endodontologie

Dit zijn wortelkanaalbehandeling, ook wel zenuwbehandeling genoemd.

Kroon en brugwerk

Kroon- en brugwerk is één van onze specialisaties.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze specialties? Neem dan contact op met onze praktijk. Wij lichten u uitvoerig voor. Op de website van het Ivoren Kruis kunt u meer informatie vinden over behandelingen die wij u kunnen aanbieden.

ivorenkruis


Verder kunt u informatie vinden op de KNMT-patiëntenwebsite www.allesoverhetgebit.nl De KNMT is de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.
knmt